Op vrijdag 24 november komt de Britse muzikale alleskunner Fink naar Tilburg voor een show in 013 Poppodium. Fin Greenall is de man achter Fink. In de jaren ’90 bekend als techno DJ / producer, nu als begenadigd muzikant met wonderschone indiesongs. Sinds Greenall’s transformatie van elektronische muziek naar singer-songwriter heeft hij inmiddels vele veelgeprezen albums uitgebracht en werkte hij in de studio met o.a. John Legend en Amy Winehouse. Ook boekte hij uitermate veel live succes. Waaronder op grote festivals als Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter.

Dit jaar komt Fink met nieuw materiaal dat hij deze avond ten gehore zal gaan brengen in 013. In 2015 speelde Fink nog voor een uitverkocht 013, Soundz Magazine schreef toen: “Fink behoort zonder meer tot de elite singer-songwriters en maakt muziek die je raakt, en dat kan deze man als geen ander” wij kunnen het niet beter verwoorden!

In november komt Fink terug naar Nederlandse bodem. Op vrijdag 24 november is hij te gast in 013 voor
een ongetwijfeld betoverend en bezwerend optreden. Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 3 februari om 10.00.

Deel: