Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tangerine in Statenzaal

Concerttip donderdag 26 januari: Tangerine in Statenzaal Zwolle

Het Zwols Songwriters Gilde, onder leiding van Bertolf Lentink, brengt muzikanten bij elkaar om ervaringen te delen en een bloeiende songwriters-scene in Zwolle op te bouwen. Ook worden er bijzondere songwriteravonden georganiseerd waarbij in de prachtige Statenzaal een aansprekende hoofdact optreedt en waarbij nieuw talent een kans krijgt om zich te presenteren. Onder de noemer ‘Zwols Songwriters Gilde presenteert’ is deze keer de hoofdgast: Tangarine!

Deze editie komt folkduo Tangarine naar de Statenzaal toe. Tangarine, bestaande uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks, maken muziek geïnspireerd op songwriters als Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. Hun nieuwe album ‘There and Back’ bevat het beste werk dat het eigenzinnige tweetal tot dusver heeft gemaakt en loopt over van bezielde, loepzuivere en persoonlijke muziek. De opnames vonden plaats in de studio van de roemrijke rootsband Calexico in Tucson, Arizona. Calexico-voormannen John Convertino en Joey Burns vormen op dit album de ritmesectie.

 

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: