Dinsdag 21 februari staat in Annabel (in Rotterdam) de live-energie-bom van het moment: Lucky Chops! Of je nou van pop, klassiek of hiphop houdt, live trakteert deze band je op een ontelbaar genres in een overweldigende (en lekker lucky) mix. Klaar om omvergeblazen te worden?

Filmen? Graag!
Nowadays hoor je muzikanten vaak klagen over al die smartphones tijdens concerten. Nou… we hebben een paar heren gevonden die daar totaal geen probleem mee hebben: de leden van de Amerikaanse brassband Lucky Chops! Tijdens een van hun energieke optredens in een metrostation in New York filmde een Zuid-Amerikaanse toerist het spektakel, gooide het op YouTube en tja, de rest is geschiedenis. Miljoenen (!) hits in een dag. Lucky Chops was (nog zonder het zelf te beseffen) born and booming!

‘Lucky’, or destiny?
Net een modern sprookje, die rise-to-fame van Lucky Chops. Of ze nou ook echt ‘lucky’ waren met deze explosieve carrière-launch? We don’t think so! Het grote publiek bereiken was voor deze mannen slechts een kwestie van tijd. Kijk alleen al naar de manier waarop ze moeiteloos pop, klassiek, latin, Arabische muziek, hiphop, dance en jazz op je afvuren. Puttend uit een gigantisch repertoire aan pophits uit heden en verleden staat de band garant voor een muzikale live-ervaring à la Jungle By Night. In andere woorden… bereid je voor, want shit’s about to get down in Annabel op 21 februari!

Deel: