Gisteren hintten de Foo Fighters zelf al op een concert in België met een afbeelding op social media. Vandaag werd officieel bekend dat ze volgend jaar op Rock Werchter zullen optreden. Op 2 juli zullen zij het festival afsluiten.

Daarnaast zullen Dave Grohl en consorten ook optreden op andere Europese festivals als Roskilde in Denemarken, Open’er Festival in Polen, Mad Cool festival in Madrid, en het NOS Alive festival in Portugal. Twee jaar geleden zouden ze ook al optreden op Rock Werchter, maar dat ging toen niet door vanwege een blessure van Dave Grohl. Hierdoor ging ook een optreden op Pinkpop niet door. Op dat festival zullen ze volgend jaar echter niet optreden.

Foo Fighters is de vierde naam die bekend is gemaakt voor de line up van Rock Werchter 2017. De andere drie namen die eerder werden bevestigd zijn Radiohead, Linkin Park en System Of A Down.

Deel: