Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Truckfighters in Melkweg

Concerttip woensdag 9 november: Truckfightes in Melkweg

Truckfighters nemen je mee naar het geluid van de woestijn, met een breed uitgesmeerde sound, lome grooves en zompige metal riffs met een dikke laag stof. Het geluid van de wilde California desert, naar goed voorbeeld van het grote Kyuss.

Eén ding alleen, Truckfighters komt uit Zweden, waar een woestijn ver te zoeken is. Niettemin is ook Josh Homme al fan: “the best band that ever existed”. De afgelopen jaren speelde de band al meer dan driehonderd shows en blies het publiek keer op keer weg, vastgelegd op het recente livealbum ‘Live in London’. Het is nu wachten op een te gek nieuw studioalbum van deze Zweedse woestijnrockers.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: