De Nederlandse band Rondé heeft gisteren hun langverwachte debuutalbum aangekondigd. Op vrijdag 13 januari verschijnt het album ‘RONDÉ’. Een dag later, op 14 januari, staat de Nederlandse indiepopband op Noorderslag in Groningen. Op vrijdag 20 januari wordt het debuutalbum officieel gepresenteerd met een optreden in het Utrechtse poppodium De Helling.

Met de single ‘Run’ zette RONDÉ zich in 2014 op de kaart. Het vijftal scoorde met ‘Run’ een 3FM Megahit en de band werd door het radiostation uitgeroepen tot Serious Talent. Ook de opvolger ‘We Are One’ was een succes en met de twee grote hits op zak tourde de band in de zomer van 2015 langs vijftig festivals waaronder Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland.

De band nam hun debuutalbum op in Berlijn. Het enthousiasme die ze daar ervaarden hebben ze samen met producer Niels Zuiderhoek (bekend van o.a. Kensington en VanVelzen) vertaald naar muziek. ,,Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen.  We hebben daar een supertijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om. We kunnen niet wachten om alles aan iedereen te laten horen en weer veel live te spelen,” aldus de band.

Kaarten voor de albumpresentatie in De Helling zijn hier verkrijgbaar.

Deel: