Het album van David Bowie ‘Legacy’ met daarop een unreleased versie van ‘Life On Mars?’, verschijnt op 11 november 2016. Op dit album staan de beste singles die Bowie heeft gemaakt. Van z’n eerste hit ‘Space Oddity’ tot aan de laatste singles ‘Lazarus’ en ‘I Can’t Give Everything Away’ van eerder dit jaar. Op zowel de cd als LP staat een nog nooit eerder verschenen versie van de classic ‘Life On Mars?’, gemixt door de orginele producer Ken Scott.

Gedurende vijftig jaar, vanaf de eerste opnames tot aan het laatste album ‘Blackstar’, was David Bowie een trendsetter als muzikant, artiest en icoon. Hij had een constante invloed op schrijvers, artiesten en ontwerpers. Hij was en blijft een unieke verschijning in de hedendaagse cultuur.

David Bowie liet een nalatenschap van inspiratie achter voor elke kunstvorm zoals kunst en mode, maar het is zijn muziek waar hij het meest om herinnerd zal worden. ‘Legacy’ is een introductie tot een wereld van muziek die klaar is om ontdekt te worden door een geheel nieuwe generatie.

David Bowie

Deel: