Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Le Butcherettes in Merleyn

Concerttip dinsdag 27 september: Le Butcherettes in Merleyn

Frontvrouw van Le Butcherettes is de Mexicaanse Teri ‘Gender Bender’ Suarez die vaak wordt vergeleken met de jonge vrouwelijke versie van Angus Young en Iggy Pop. Deze riot girl wordt bijgestaan door drummer Chris Common en bassist Riko Rodríguez-López. Eind vorig jaar verscheen hun album ‘A Raw Youth’ met gastbijdragen van Iggy Pop en John Frusciante. Omar Rodríguez-López van At The Drive In produceerde het album en nodigde de band al uit als support voor de wereldtournee van zijn band..

Le Butcherettes is een dikke aanrader voor liefhebbers van Melvins, Screaming Females, The Mars Volta en Ty Segall en allen met een hart voor rock en punk.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: