Rudimental, Jess Glynne en Afrojack; het is slechts een klein deel van de artiesten die op het podium stonden tijdens MTV Crashes Plymouth 2016. De beste beelden van het festival zijn vanavond te zien in MTV World Stage. Voor de derde keer op rij stond Plymouth deze zomer in het teken van muziek. Twee dagen lang bezochten de meest uiteenlopende artiesten de Britse kustplaats, om deel uit te maken van MTV Crashes Plymouth 2016. Het werd uiteindelijk een editie om nooit meer te vergeten.

MTV Crashes Plymouth 2016
Naast het uitzinnige publiek kwam dat ook door de ontzettend sterke line-up. Onder anderen Rudimental, Jess Glynne en Jonas Blue stonden op het podium in Plymouth. Namens de Nederlandse delegatie gaf Afrojack een showtje weg. Zijn energieke beats brachten de muziekminnende Engelsen in absolute extase.

MTV World Stage
In MTV World Stage staat iedere aflevering een exclusief concert van een of meerdere wereldberoemde artiest(en) centraal. Deze optredens worden live opgenomen op unieke concertlocaties of tijdens beroemde muziekfestivals.

World stage, 23:30 – 00:25 uur, MTV

Deel: