Volgende maand komt er weer een nieuw album uit van de legendarische Elvis Presley, getiteld ‘The Wonder Of You: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra’. Dit bijzondere album is de opvolger van het in 2015 verschenen ‘If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra’, dat wereldwijd de hitlijsten aanvoerde en ruim 1,5 miljoen keer over de toonbank ging.

405303-1‘The Wonder Of You’ focust op de zanger’s fenomenale stem met nieuwe muzikale begeleiding. Opgenomen in de Abbey Road Studios te Londen door de befaamde producers Don Reedman en Nick Patrick brengt het album Elvis’ meest dramatische originele optredens aangevuld met weelderige nieuwe arrangementen door de Royal Philharmonic Orchestra. ‘The Wonder Of You’ laat een verzameling horen van Elvis van rock en gospel tot country en ballads waaronder ‘A Big Hunk O’ Love’, ‘Amazing Grace’, ‘Kentucky Rain’, ‘Always On My Mind’, en ‘I’ve Got A Thing About You Baby’. De eerste single van het album, ‘A Big Hunk O’ Love’, is hier te beluisteren.

Tracklist ‘The Wonder Of You: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra’:
‘A Big Hunk O’ Love’
‘I’ve Got A Thing About You Baby’
‘Suspicious Minds’
‘Don’t’
‘I Just Can’t Help Believin’
‘Just Pretend’
‘Love Letters’
‘Amazing Grace’
‘Starting Today’
‘Kentucky Rain’
‘Memories’
‘Let It Be Me’
‘Always On My Mind’
‘The Wonder Of You’
BONUS TRACK:
‘Just Pretend’ [duet with Helene Fischer]

Deel: