Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Heavy uit Haarlem in Patronaat

Concerttip donderdag 8 september: Heavy uit Haarlem in Patronaat

Drie harde bands uit Haarlem en omgeving; op donderdag 8 september gaan we weer knallen met een nieuwe editie van ‘Heavy uit Haarlem.’

Na dit jaar al zeer succesvol optredens te hebben gegeven op de Zwarte Cross en Amsterdam Metalfest, zijn we blij dat we als hoofdact deze avond Herder mogen aankondigen. De naam van de band is ontleend aan het gelijknamige zakmes, dat volgens de verhalen veel wordt gebruikt door de steekgrage inwoners van Zwaagwesteinde en omgeving.

De Haarlemse metalcore band Pound is terug! Voordat het stil werd, stond de band garant voor een explosieve show met een goede dynamiek tussen harde vocalen, krachtige drums en catchy riffs.

Als opener deze avond het debuut optreden van Remain Untamed. Deze band bedient je op je wenken als je van old school hardcore punk thrashmetal houdt. Geïnspireerd door bands als D.R.I., Suicidal Tendencies, Anthrax, S.O.D., Excel, Exodus en zelfs Slayer kun je vette, snelle en heftige muziek verwachten. Wees niet verbaasd als er tijdens optredens nog wat oudjes voorbijkomen uit het rijke verleden van één van de bandleden.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: