Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: David Murray feat. Saul Williams!

Concerttip woensdag 27 juli: David Murray feat. Saul Williams in De Doelen

Saul Williams is een Amerikaanse rapper, singer songwriter, musicus, dichter, schrijver en acteur. Dit multitalent blinkt eigenlijk in alles uit, maar is voornamelijk bekend om zijn mix van poëzie met alternatieve hiphop en voor zijn hoofdrol in de film Slam and Holler if Ya Hear Me, een Broadway musical waar niemand minder dan Tupac Shakur de muziek voor schreef. Maar bovenal is Saul Williams een ‘unspeakably awesome slam-poet’ (Pitchfork). Samen met de weergaloze jazzmusicus David Murray, een meester op de tenorsax en de basklarinet, brengt Willams een unieke ervaring van improvisatie, spoken word, en een virtuoze compositie van woorden die de hedendaagse stedelijke cultuur kenmerken. De hedendaagse stedelijke cultuur die zo kenmerkend is voor Rotterdam Unlimited.
(Rotterdam Unlimited)

Meer info en tickets vindt je hier

Deel: