Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Spoil Engine!

Concerttip vrijdag 08 juli: Spoil Engine in Podium Duycker

Spoil Engine is een Vlaamse metalband met Nederlandse zangeres en drummer. Hun muziekstijl wordt beschreven als melodieuze thrash metal, ook wel modern metal genoemd. Voornaamste inspiratiebron voor de band zijn 90’s metalbands zoals Pantera, Machine Head, Slipknot als ook ‘New Wave of American Heavy Metal’ bands zoals Trivium, Killswitch Engage en Lamb of God. Spoil Engine behoort met zijn vernieuwende stijl en moderne geluid tot de ‘New Wave of Belgian Heavy Metal’.

De support bestaat uit: Hibakusha, Purest of Pain en Xeno

Meer info en kaarten vindt je hier

Deel: