Op zaterdag 2 juli vindt de 4de editie plaats van Back 2 the 90’s in ’t Leijpark te Tilburg. Alle 20.000 toegangskaarten voor het festival zijn verkocht. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft de Amerikaanse rapper Coolio en uit Engeland komt Peter Andre over. ‘We zijn weer groter geworden en zodoende is het festival terrein groter opgezet. De line up groeit mee en is sterker dan ooit , zegt Daan van den Nouweland van de organisatie’. Naast Coolio en Peter Andre zijn o.a. ook Rednex, Loona en Paul Elstak te bewonderen op het podium.

Een dag later vindt het dance festival Park Beats plaats, hier zijn nog beperkt kaarten voor beschikbaar. De organisatie mikt dit jaar op bijna 15.000 bezoekers. Grote dj namen die hier komen optreden zijn Headhunterz, Sidney Samson en Dyna.

Deel: