Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Westlandse Cross!

Concerttip zaterdag 18 juni: Westlandse Cross in Naaldwijk

Vandaag is de eerste dag van de Westlandse Cross in Naaldwijk. Terwijl het morgen een avond vol Nederlandse muziek wordt, gaat vandavond het dak er af met onder anderen Nielson, De Dijk, Golden Earring, Kensington en The Dirty Daddies. En dat terwijl overdag het festivalterein vol rook zal staan van de crossmotoren die het crossterrein zullen voorzien van een spetterende race. Ook de gazonmaaierrace en ‘Wat er nog in de schuur staat’-race zullen het publiek van een volwaardige show voorzien.

Meer info en kaarten vind je hier

Deel: