Het programma van de tweede editie van WE ARE ELECTRIC Weekender met o.a. Die Antwoord, Underworld, A-Trak, De Jeugd van Tegenwoordig, Fatboy Slim, Gesaffelstein dj-set en Netsky Live is compleet. Het crossover dancefestival wordt op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni op het E3 Strand in Eersel gehouden gedurende het langste weekend van het jaar. Weekendtickets a € 65,- (voor 2 festivaldagen + 3 nachten camping) en overige tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

Vandaag worden de laatste zes acts aangekondigd: GANZ, Gomes, Haeken, Man With No Shadow, Murdock en THRASHER & MC Mike Redman zijn toegevoegd aan het nachtprogramma. Maar liefst 100 acts zullen gedurende 2 dagen (en nachten) op 5 podia optreden.

Nachtprogramma op festivalterrein tot 1.00 uur
Niet alleen de camping krijgt de komende editie ruimere openingstijden: op donderdag 16 juni van 17.00-23.00 uur open voor check-in en op vrijdag vanaf 9.00 uur. Ook het festivalterrein is dit jaar langer open; hier gaat het programma op beide dagen ‘s nachts tot 1.00 uur door.

Het programma tot nu toe:
Die Antwoord, Underworld, A-Trak, Bakermat, Boys Noize, Camo & Krooked, De Jeugd van Tegenwoordig, Fatboy Slim, Gesaffelstein dj-set, Lost Frequencies, Netsky Live, SBCR The Bloody Beetroots, Benny Rodrigues & Michel de Hey, Birdy Nam Nam, Black Sun Empire, Cari Lekebusch, David August, Dekmantel, Soundsystem, Digitalism Live, Feed Me, Fred V & Grafix, High Contrast, Joost van Bellen, Kenn Colt, Larry Gus, Marcel Fengler, Maribou State (dj set), Max Cooper, Metrik, Moksi, Omar Souleyman, Sam Feldt, San Holo, Secret Cinema, Spor, The Subs, Tommy Four Seven, Weval (dj-set), Worakls, Zwart Licht, Abstract Division, BANGANAGANGBANGERS, Cintasoul, David Ghetto, Dirtcaps, DJ Michieltjee, Elliphant, Etherwood, Flamboyant, FS Green, GANZ, Girls Love DJs, Gomes, Guerilla Speakerz, Haeken, HVOB, Ici Sans Merci, Joop Junior live, Joran van Pol, Keeno, Kid Simius, Logistics, Man With No Shadow, Mightyfools, Mirella Kroes & Doka, Murdock NTC, Nuno Dos Santos, Nymfo b2b Karimoo, Pitto (dj-set), Puinhoop Kollektiv, Rachel Green, Some Chemistry, The Flexican, The Hard Way, Trasher, Will Oirson, Zonderling, Dynamite MC, Inja, Wrec, MC Mike Redman

Deel: