Beyoncé heeft sinds gisteren een nieuw album uit getiteld ‘Lemonade’, de plaat is exclusief verkrijgbaar via Tidal, kort na de uitzending van een HBO special met dezelfde titel. Aan ‘Lemonade’ – Beyoncé’s zesde en haar tweede visuele album – werkten een aantal gastartiesten mee waaronder Jack White (‘Don’t Hurt Yourself’), The Weeknd (‘6 Inch’), James Blake (‘Forward’) en Kendrick Lamar (‘Freedom’). ‘Lemonade’, met 12 tracks en een korte film, is de zangeres eerste album sinds 2013.

Beyoncé naar ArenA

Afgelopen februari bracht Beyoncé een nieuwe single uit getiteld ‘Formation’, dit een paar dagen voor haar Super Bowl halftime show met Coldplay en Bruno Mars. Gedurende deze show kondigde ze haar ‘Formation’ world tour aan, deze zal starten op 27 april in Miami. Onderdeel van deze tour is het concert dat op zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA gepland staat.

Deel: