Het muzikale crossover-project THE REMIX TRIP: WOODSTOCK heeft zijn tijdmachine opgetuigd in Q-Factory Amsterdam. Op 20 mei 2016 worden muziekliefhebbers meegenomen op een psychedelische ’trip’ door de tijd met het beste van het originele festival in een modern jasje.

De band bestaat uit een uitgebreid collectief van muzikanten, onder andere bekend van Gotcha!, Bastian en Sjako!. Ze bundelen hun krachten met vocalisten als Anita Doth (2 Unlimited), Mitchell Brunings (TVOH) en Pieter Both (Beef). Wat hebben ze overeenkomstig? De liefde voor groove-muziek.

De show is dansbaar, rauw en interactief, met veel percussie, gierende saxsolo’s en sterke vocalen. Inclusief samples, onder andere van het originele festival. Niets ontsnapt aan de ‘remix’: veel funk (P-funk, Go-go), oldschool hip-hop en reggae, aangevuld met ska, afrobeat & rock-invloeden. De show wordt omlijst door bijzondere licht-effecten en visuals (Door een VJ bekend van ‘VJ op de Dom’).

Als single is gekozen voor de track ‘Piece Of My Heart’ van Janis Joplin, voor de gelegenheid in een reggae-jasje gestoken. De single is opgenomen in de Gotcha!-studio in Haarlem. De release hiervan is op 18 mei 2016.

“Totaal onverwacht, verassend, maar vanaf het horen van de eerste beat logisch én meeslepend! Onze missie? Een zo groot mogelijke groep in beweging krijgen. En dat lukt, gegarandeerd,” aldus de initiatiefnemers.

THE REMIX TRIP: WOODSTOCK presenteert zichzelf tijdens een gratis te bezichtigen showcase. (Ook te zien als live-stream via Liveonline.nl.)

Woodstock

Deel: