Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Randy Hansen

Concerttip donderdag 21 april: Randy Hansen in Patronaat

Randy Hansen werd op zijn 12e voor de eerste keer geconfronteerd met de muziek van Hendrix en vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling geraakt. Vanaf 1977 is Randy zich gaan toeleggen op zijn Hendrix act waarbij hij de gitaarsound in steeds grotere perfectie weet te herscheppen. De combinatie van de stem en de manier waarop hij zijn gitaar laat zingen laten Randy uitgroeien tot de reïncarnatie van Jimi Hendrix! Zelfs het gitaarspel met zijn tanden (en op zijn rug) beheerst Randy als geen ander! Niet voor niets is Randy zelfs met de originele leden van The Jimi Hendrix Experience, Mitch Mitchel, en Buddy Miles van de “band of Gypsys” op tour geweest! Hij is eigenlijk ook geen doordeweekse cover- of tribute-artiest, maar inmiddels volwaardig lid van de “Hendrix Family”…Randy Hansen tourde verder onder andere met Ritchie Blackmore, The Beach Boys, Bob Seger, Jethro Tull, Jack Bruce en Uriah Heep. De toptijden van de sixties zitten hem dus in het bloed, en dat is deze avond te horen ook, tijdens weer zo’n prachtige experience in Patronaat!

Meer info: www.patronaat.nl

Deel: