Zangeres Anita Doth stapt op uit het duo 2 Unlimited. Zij vormde het duo samen met Ray Slijngaard.

Anita Doth zou zich nu willen richten op een solocarrière. Het is nog niet bekend of zij zal worden vervangen, of dat zij nog deel zou nemen aan mogelijke optredens ter ere van het 25 jarige jubileum van 2 Unlimited. Ze zal in ieder geval op 20 mei in Q-Factory in Amsterdam deelnemen aan het project ‘THE REMIX TRIP: WOODSTOCK‘, dat verder zal bestaan uit een uitgebreid collectief van muzikanten, onder andere bekend van Gotcha!, Bastian en Sjako!, en Mitchell Brunings (TVOH) en Pieter Both (Beef).

In de jaren ’90 scoorden 2 Unlimited wereldwijd hits met onder andere ‘No Limit’, ‘Nothing Like The Rain’ en ‘Twilight Zone’. In 1996 gingen Ray en Anita uit elkaar. In 2009 kwam er een reünie onder de naam Ray & Anita. Sinds 2012 gebruikten ze weer de naam 2 Unlimited.

Deel: