Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: King King

Concerttip zondag 28 februari: King King in Bosuil

King King met Alan Nimmo is zowat de meest gevraagde bluesband uit het Britse bluesfestivalcircuit. De aanstekelijke sound van de band, maar ook hun schitterende uitvoeringen van bekende covers, hun briljante live shows en een bijzonder explosief debuut tijdens het Monaghan Blues Festival zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van.

Alan Nimmo, een frontman gezegend met een haast onwaarschijnlijke hoeveelheid charisma, vormt hierbij de drijvende kracht. Hij is in Europa vooral bekend van de Nimmo Brothers en zijn stijl, technische vaardigheid en passionele vocals zijn onmiddellijk herkenbaar. Met King King omringt hij zich bovendien met sterke bluestalenten, wat resulteert in krachtige en onweerstaanbaar funky sound.

Meer info: www.bosuil.nl

Foto’s: Walter van Heuckelkom – Blueszine

 

 

Deel: