Op 15 april verschijnt ‘PONZO LIGHT’, de nieuwe ep van zangeres Janne Schra. ‘PONZO LIGHT’ vloeit voort uit het album ‘PONZO’ dat in februari 2015 verscheen. Op de ep zijn intieme en zomerse versies van de nummers Carry On, Filthy Rich, Good Now, Scare Me en Everything I Do Ooh Ooh, een cover van From The Sun (Unknown Mortal Orchestra) en het nieuwe nummer Memory Steel te horen. ‘PONZO LIGHT’ verschijnt in gelimiteerde oplage van 500 stuks op 10 inch vinyl, inclusief een gesigneerde zeefdruk.

Janne Schra over ‘PONZO LIGHT’:
“In deze veranderende wereld geloof ik sterk dat alles steeds meer ‘gedeeld’ gaat worden (muziek wordt al veelal gestreamd), daarom is het album an sich een beetje in verval gekomen. Om hier een klein beetje tegen in te druisen wilde ik iets heel speciaals maken. Van een zeefdruk bestaan vaak maar een gelimiteerd aantal drukken. Dat is er zo leuk aan, de oplage is eindigend en wordt niet meer bijgedrukt. Dit wilde ik ook met een plaat doen. Misschien wel altijd!”

Op zaterdag 19 maart speelt Janne Schra in de Hilton Garden Inn tijdens het SXSW Festival in Austin, Texas. Vanaf april gaan Janne en haar band op tournee door Nederland en doen daarbij de volgende podia aan:
02/04 Anno Live, Venray
09/04 Epop, Epe
14/04 Diamantfabriek, Amsterdam
21/04 Beauforthuis, Austerlitz
27/04 Oranjepop, Nijmegen
22/05 Roepaen, Ottersum
25/05 Kantine Walhalla, Rotterdam

Deel: