Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van SNAP!, Captain Jack, K-liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80’s, 90’s en 00’s festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas

Na het succes van vorig jaar krijgt Guilty Pleasure Festival dit jaar een logisch vervolg. SNAP! zette jarenlang de toon als de sound van de 90’s met hits als The Power en Rhythm is a dancer. Vooral de heren zullen met weemoed terugdenken aan de clips van Captain Jack, met danseressen die wat naakter waren dan dat Nederland gewend was. Van eigen bodem hadden we acts die ons aan de muziekkanalen gekluisterd hielden: veel te blij op Jody Bernal’s Que Si, Que No, lekker viben met K-Liber en superzwoel Voor alle Moppies Wereldwijd van Lange Frans uit Diemen-Zuid.

Vorig jaar was het optreden van Trafassi een schot in de roos, het draaien van grote en kleine wasjes brak de tent compleet af, vandaar dat de beste man dit jaar op de mainstage staat! Ook Def Rhymz was er vorig jaar bij en bewees iedereen dat hits als Doekoe en Schudden 15 jaar later nog steeds de dansvloer laat koken. En waar kwam dat sampletje uit Schudden vandaan? Uit Love Come Home van DJ Jean, die eveneens op het festival staat! Ook dj’s van de nieuwerwetse tijd nemen je mee op een muzikale tijdreis. Zet je schrap voor een speciale Guily Pleasures dj-set van Girls Love DJs en duik in de nostalgische hitjes met onder andere MikeyNice en Mia More.

Shake & Pop

EDM daar deden we vroegah niet aan. We draaide de eerste Sneakerz CD’s helemaal grijs en de helden Roog en Erick E zetten wekelijks de clubs op hun kop met hun soulful club grooves. Nostalgische herinneringen komen boven bij de eclectic mixtapes en sets van Marc Benjamin en de Latin vibes van D-Rashid. De pechvogel van vorig jaar, DJ Jurgen, saust hem af. Hij zorgde voor wat consternatie vorig jaar toen een misstap hem een gebroken enkel bezorgde, halverwege zijn set. Deze wordt dit jaar ingehaald en ruimschoots goed gemaakt.

Terug naar Toen

Tongue in cheek en helemaal los in de Terug naar Toen Tent! Hier haal je herinneringen op aan K-liber, Def Rhymz, The Darkraver, dj Madman en Lange Frans. Doe waar je zin in hebt en schiet de schaamte voorbij, je bent immers op Guilty Pleasure Festival.

Main Stage Guilty Pleasure

Snap!
Captain Jack
Trafassi
Jody Bernal
DJ Jean
Girls love DJs
MikeyNice
Snelle Jelle
Barry Brand
Alamaison
Mia More

Terug naar Toen

Def Rhymz
The Darkraver
K-liber
Lange Frans
DJ Madman
Team TNT
Aiscream
Dylan Lucky
JRMY
Rutger Doornbos
Juvanice

Shake & Pop

Roog
Erick E
Marc Benjamin
D-Rashid
DJ Jurgen
Guilty Pleasure Soundsystem

Deel: