Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mala Vita

Concerttip zaterdag 20 februari : Mala Vita in Paard van Troje

De Nederlandse band Mala Vita speelt Global Roots Rock; een mix van folk en rock in een jasje van Zuid Europese passie, gipsy melancholie en latin soul. Het zijn de verschillende karakters en achtergronden van de drie kernleden die deze sound van Mala Vita hebben gevormd. De roots uit Italië, Bosnië en Servië spelen daarbij een belangrijke rol, maar de band maakt toch bovenal kwalitatieve rocksongs, doordrenkt met ska en punk, die letterlijk grenzen doen vervagen.

Na hun eerste twee albums genaamd Disorganizzata (2007) en En Exilio (2009), is het tijd voor het nieuwe album. De plaat is getiteld naar een uitdrukking waar zowel hoop als cynisme in doorklinkt en het motto vormt van iedereen die leeft van dag tot dag: ‘So Far So Good’. Achterover leunen in de kalme berusting dat alles wel op zijn pootjes terecht zal komen is maar weinigen gegeven. Dromen over de toekomst is voor velen een privilege en miljoenen mensen koesteren de ijdele hoop dat de volgende dag enige verbetering kan bieden…So Far So Good.

Meer info en kaarten via www.paard.nl

 

 

Deel: