De Britse singer-songwriter Jake Isaac komt in maart voor twee concerten naar Nederland. Na de uitverkochte show in Paradiso afgelopen december, zal de Londenaar op 12 maart te zien zijn in TivoliVredenburg in Utrecht en op 13 maart in Rotown te Rotterdam.

Na zijn optreden op Eurosonic in 2015 is het al snel duidelijk, Jake Isaac is er eentje om in de gaten te houden. Omlijst door zijn indrukwekkende stemgeluid, brengt hij frisse, funky en soulvolle popliedjes. Niet voor niks wordt hij geplaatst in het rijtje van succesvolle artiesten als James Bay, Ben Howard en John Newman. Rondom deze shows zal Isaacs eerste officiële Nederlandse single verschijnen.

In 2012 brengt Jake Isaac zijn eerste EP ‘Hearts & Parables’ uit. Sindsdien verschijnen van de Engelsman nog drie EP’s: ‘Back To You’ (2013), ‘War Child’ (2014) en ‘Where We Belong’ (2015). Hij schittert op verschillende internationale festivals waaronder Glastonbury en Reading/Leeds. In ons land staat hij op o.a. Into The Great Wide Open, Noorderzon en Festival Stille Nacht. Ook verkoopt z’n concert in Paradiso van afgelopen december in record tempo uit.

Tourschema Jake Isaac

12/3: Utrecht, TivoliVredenburg
13/3: Rotterdam, Rotown

Deel: