Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wishbone Ash.

Zaterdag 09 januari: Wishbone Ash naar De Pul

Wishbone Ash komt weer naar De Pul en speelt vanavond hun meest succesvolle LP Argus integraal! Na 44  jaar staat de Britse rockband Wishbone Ash nog steeds als een huis! Hun optreden is voor oude en nieuwe fans een feest om te zien en te beleven. Vanavond speelt Wishbone Ash sinds jaren de volledige LP Argus.

Hoogtepunten van hun carrière waren het album Argus uit 1972 dat miljoenen heeft opgebracht en wordt beschouwd als een van de beste classic rock albums aller tijden, samen met “Pilgrimage” en “New England”.

Veertig jaar later worden ze gezien als de pioniers in het gebruik van twin lead gitaren en heeft de band wereldwijde erkenning gekregen mede dankzij een stel ijzersterke touren. Wishbone Ash, de typische road band, is een erkende invloed op vele andere bands waaronder Thin Lizzy en Iron Maiden.

Meer info en tickets via http://www.livepul.com/

Deel: