Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 20 december: Tower of Power in Paard van Troje

Bandleider en oprichter Emilio Castillo is nog steeds net zo in vorm als in de hoogtijjaren van de funk en soul. Het waren de jaren zeventig waarin Tower of Power naamsbekendheid kreeg als een van de meest opwindende en opzwepende soulbands ter wereld. Hits als ‘Soul With A Capital S’, ‘You’re Still A Young Man’, ‘So Very Hard To Go’ en ‘What Is Hip’ blijken jaren na dato, tijdloos. De band vindt nieuwe fans in de jongere generaties en blijven de trouwe liefhebbers bekoren met denderende liveoptredens. Het is inmiddels alweer jaren geleden dat Tower of Power voor het laatst in Paard van Troje speelde. Groovend de Kerstdagen in.

Kaarten zijn nog te koop aan de kassa of online

 

 

 

 

 

Deel: