Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 2 december: Albert Hammond jr. in Paradiso

Als zoon van de wereldberoemde Albert Hammond woonde junior onder meer in Zwitserland. Daar ontmoette hij Julian Casablancas waarmee hij later de band The Strokes vormde. Naast het drukke schema van de band heeft Hammond jr. ook nog tijd over voor zijn solocarrière. Dat zijn solowerk op waarde wordt geschat bleek wel uit het feit dat hij als voorprogramma van Coldplay mocht fungeren.  Afgelopen zomer kwam zijn derde album ‘Momentary Masters’ uit. Gegarandeerd een avondje heerlijk gitaargeweld van Amerikaanse makelij met Britse sound.
Meer info en kaarten: http://www.paradiso.nl

 

Photocredit: Jason McDonald – official website

 

 

 

Deel: