In juni staat Doe Maar in Ziggo Dome. Nederlands populairste band aller tijden gaat optreden in de zaal waar ze nog nooit speelden. Dat maakte de band donderdagavond bekend in RTL Late Night. Daar kondigde zij hun concert op 14 juni aan. “Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak.” Al tijdens de uitzending bleek de belangstelling voor dit concert zo overweldigend dat er een twee concert is toegevoegd. Ook op 15 juni zal de Ziggo Dome groen-roze kleuren. De kaartverkoop voor beide concerten is inmiddels gestart.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In 1984 kwam daar met twee voorlopige afscheidsconcerten in Den Bosch een eind aan. Volgend jaar, 32 jaar later kun je Doe Maar nog een keer meemaken in Ziggo Dome.

Doe Maar in Ziggo Dome – 32 jaar later
Dinsdag 14 juni 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam | Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 52 en € 59 (excl. servicekosten)
De kaartverkoop voor beide concerten is inmiddels gestart.

Speciaal voor de echte Doe Maar fans is ook het Collector Ticket beschikbaar! Bij het boeken van tickets kun je ook kiezen voor dit unieke toegangsbewijs.

Foto (c) Eric van Nieuwland / Maxazine

Deel: