Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 8 oktober: De Dijk  in Luxor Live Arnhem

In de drieëndertig jaar van hun bestaan heeft De Dijk zo’n beetje in alle Nederlandse zalen en muziektempels opgetreden. Uitgegroeid van voorzichtige Nederpopband begin jaren ’80 tot de gestroomlijnde rock- & soulmachine van nu.

Met hun 15e studioalbum ‘Allemansplein’ gaat de band terug in de tijd. Frontman Huub van der Lubbe vertelt: “Een van de belangrijkste thema’s is toch wel geschiedenis. We kijken naar het verloop van de tijd”. De liedjes van de band groeide in de loop van de tijd uit tot gedichten, ten gehore gebracht door de eiken oude stembuigingen van zanger Huub van der Lubbe. Met het oergeluid van een dichtende straatmuzikant over de liefde, vriendschap en muziek.

Meer info en kaarten: http://www.luxorlive.nl/agenda/

Deel: