Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 1 oktober: Lou Barlow in Doornroosje Nijmegen

Je kunt Lou Barlow (Dinosaur Jr., Sebadoh) een niet helemaal goed gestemde ukelele geven en hij doet er nog wat bijzonders mee.  Ooit begonnen als bassist van Dinosaur Jr. en voorman van Sebadoh en The Folk Implosion. In zijn solowerk zingt hij over zijn fascinaties en neuroses, over de liefde voor zijn katten, en ook komen er enkele Sebadoh-klassiekers voorbij.

De albums ‘Dinosaur’, ‘You’re Living All Over Me’ en ‘Bug’ behoren tot het allerbeste dat de Amerikaanse indierock voortbracht. Een paar jaar later stond hij met Sebadoh opnieuw in de voorhoede van de indiescene. Hij is een waar lo-fi fenomeen en nu vooral bekend als een uitstekende liedjesmachine.

Meer info en kaarten: http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: