We houden er allemaal van om met regelmaat naar een concert te gaan of een nieuwe cd aan te schaffen. Maar op het moment dat je je eerste huis koopt, gaat je maandelijks besteedbare inkomen drastisch naar beneden. Je bent vanaf dat moment huiseigenaar en hebt verantwoordelijkheden. Naar je zelf en naar de bank. Dus die dure kaartjes voor U2, Madonna of Muse zijn deze maand misschien wel net te duur.

Toch hoeft een hypotheek niet duurder te zijn dan huren, en als je een beetje oplet is het vaak zelfs goedkoper! Op 3 oktober is het Open Huizen Dag in Nederland en als je dan, of op een andere dag, je favoriete huis vindt, wil je dat huis natuurlijk wel op de kop tikken voor een ander dat doet. Want in gedachten weet je al precies waar je je stereo zet, je bank, je speakers bevestigt en in welke kast je je platencollectie of cd’s kan onderbrengen. Dan is het noodzaak om je hypotheek op tijd rond te kunnen krijgen, anders is een ander je voor.

ING-bank stelt daarom zaterdag 3 oktober 60 filialen open, om direct je hypotheek te kunnen regelen als je je droomhuis hebt gevonden. En mocht je je droomhuis eerder of later vinden, zullen ze er ook niet moeilijk over doen. Bij de ING weten ze sowieso ook meer over je omgeving. En dat gaat verder dan alleen maar weten of er een concertzaal om de hoek ligt of niet. Handige informatie zodat jouw droomhuis geen nachtmerrie wordt. Dit artikel is gesponsord door de ING, die zich verder niet met de inhoud heeft bemoeid.

Deel: