Muziek en bier gaan vaak samen in hand. Dat dat het een verplichting is, maar een concertbezoek gaat toch vaak samen met een lekker pilsje. Nadeel is dan doorgaans wel dat dan het openbaar vervoer, de fiets of een BOB een must is. Dat kan soms problemen geven als je als enige met een colaatje of sapje staat te kijken en te luisteren. Gelukkig is er al jaren alcoholvrij bier, maar om de een of andere reden is dat nooit echt aangeslagen. En waarom eigenlijk niet?

Tot nu, want Bavaria heeft Radler 0.0% Apple en Radler 0.0% Lemon op de markt gebracht. Twee lekkere frisse en lichte biertjes die niet alleen lekker, maar ook nog eens erg hip zijn! Gewoon met een vertrouwde twee vingers dikke schuimkraag bovenop een lekker glaasje geel gerstenat. Ideaal voor als je de BOB moet zijn, maar ook voor wie gewoon zijn aandacht bij het concert of gesprek wil blijven houden!

Maar ook na afloop van het concert (of juist ervoor!) laat Bavaria met Radler 0.0% Apple en Radler 0.0% Lemon wederom zien aan de top te staan als het gaat om nieuwe innovaties op biergebied, want ondanks de verschillende sterkere dranken en likeurtjes in het assortiment, is bier toch de meest verkochte alcoholische drank in de Nederlandse horeca. En met Radler 0.0% Apple en Radler 0.0% Lemon heb je eer twee keuzes meer als het gaat om lekkere speciaalbiertjes, met het voordeel dat ze ook nog eens helemaal alcoholvrij zijn. Win-Win als je het ons vraagt!

Deze post is gesponsord door Bavaria, maar is redactioneel onafhankelijk geschreven.

Deel: