Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 18 september:  Black-Bone albumpresentatie in Effenaar Eindhoven

Het gaat goed met de Eindhovense rockband Black-Bone. Het tweede album van het trio verschijnt bij een gerenommeerd platenlabel en de band gaat deze herfst op tournee door Europa. Een intens en old school rockplaat waarbij je wordt opgezweept tot grote hoogte.

Van jonge honden band is Black-Bone uit Eindhoven Rockcity, uitgegroeid tot een meer volwassen rockformatie die staat als een huis. Hun ervaringen als live supports voor onder meer Deep Purple, Status Quo, Megadeth en Chickenfoot zijn terug te horen in de nieuwe tracks, die werd opgenomen in hun zelf gemaakte home studio en  gemixt door Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen. Vanavond presenteren ze officieel hun nieuwe album heen en iedereen is uitgenodigd voor dit  vuige rock feest.

Meer info en kaarten: http://www.effenaar.nl/agenda

 

Deel: