Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 28 augustus:  Manana Manana festival op Landgoed Enghuizen Hummelo

Ver van de haastige wereld is er in Hummelo sinds eind augustus 2013 het driedaagse festival Mañana Mañana dat vandaag begint. Landgoed Enghuizen is het decor: een natuurlijk amfitheater in de Achterhoek. Een fantastische plek voor een festival voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs. .Liefhebbers van een snelle gefrituurde hap kunnen beter thuisblijven, want hier gaat alles op een ontspannen tempo.

De podia en de andere faciliteiten zijn zoveel mogelijk opgetrokken uit natuurlijke materialen en de insteek is duurzaamheid. Relaxed met een picknickmand in het gras zitten, barbecueën, genieten van wijn en tapas, een hengel uitgooien en vis vangen om ter plekke te laten bereiden, de kinderen kunnen hutten bouwen en er hangen schommels in de bomen. Mañana Mañana bewijst dat feesten in de natuur op een duurzame wijze mogelijk is. Per verkocht toegangskaartje wordt bovendien een deel afgedragen voor het behoud van het landgoed. Bovendien hebben kinderen onder de 1.40 meter gratis toegang!

Meer info en kaarten: http://www.mananamanana.eu/

Deel: