Het Amsterdamse showcase festival No Milk Today is terug! Na eerdere succesvolle edities in poppodium Bitterzoet slaat het collectief voor het eerst haar tent op op het strand van Woodstock te Bloemendaal Aan Zee. Zaterdag 22 augustus serveert Mr Weird Beard een gratis Americana/rock n roll editie met 7 nieuwe bands op 2 podia.

Met als headliner: Nederlands eigen psychedelische dansmachine My Baby. Ze stonden een paar edities geleden al bij No Milk Today op de planken, toen nog een klein bandje, nu als hoofdact. Op het middenveld vinden we de sferische Americana van Yellow Grass, de aanstormende bluesrockers van Sunday Kids en goude vondst uit de underground: het Haagse Son Mieux. Afsluiten doen we met de voetjes van de vloer met de 80’s psycho-rockabilly van Frantic Vermin! Tussen door valt Dikke Dennis jullie lastig met zijn vuige vinyl collectie en tokkelen Bernard Hering en Mitch Josten je de volgende kater in op de one-man-stage!

Deel: