Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 17 augustus: Waxahatchee in  Vera Groningen

Waxahatchee is het soloproject van de Amerikaanse Katie Crutchfield. Met gevoelige muziek voor de die momenten in het alledaagse leven waarbij je wel wat steun kan gebruiken, klein, breekbaar en melancholisch.  De liedjes hebben veel emotie en voelen echt aan, alsof ze naast je zit en de liedjes speciaal voor jou zingt. Dit jaar komt haar derde studio-album, getiteld Ivy Tipp, op de markt.

Haar doorgaans punky slackerpop met hoog DIY-gehalte zijn zeer aanstekelijk maar het nieuwe album zal meer sfeervolle maar niet minder pakkende nummers bevatten.

Meer info en kaarten: http://www.vera-groningen.nl/agenda

Deel: