Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 15 augustus: Festival The Brave in Amsterdam

Na een succesvolle editie in 2014 en met een European Festival Award Nominatie voor ‘Best New Festival’ komt The Brave met de tweede editie vandaag, New & Improved natuurlijk…

The Brave is een gloednieuw eendaags buitenfestival in Amsterdam. Het eerste open lucht festival in Nederland dat zich exclusief richt op singer/songwriter, Indie en Folk muziek. Een DJ zul je er niet tegenkomen. Vanaf het terras bovenop de heuvel heb je uitzicht over het hele festivalterrein met aan de ene kant de mainstage en aan de andere het amfitheater.

Met onder meer Ronde, Loney Dear, Andrea’s Moe, Daniel Docherty en vela anderen. De gastheren zijn Leo Blokhuis en Karsten de Vreugd.

Meer info en kaarten: http://www.festivalthebrave.nl/

Bekijk hieronder de promo video voor Festival The Brave.

Deel: