Dit jaar zal er weer een nieuw album verschijnen van Prince. Dat hebben de dames van zijn band 3rd Eye Girl tijdens een interview met de BBC bevestigd. Het nieuwe album zal als titel ‘The Hit & Run Album’ krijgen.

Volgens de bandleden zal het album zeker bij de die-hard fans van Prince in de smaak vallen. “Dit album is absoluut voor hen omdat het super funky is. Het is raar, met veel experimentele geluiden. Het is hit na hit en bedient de fans die graag willen horen wat Prince te zeggen heeft, in plaats van keer op keer weer die klassieke ‘Purple Rain‘ sound”, aldus de dames van 3rd Eye Girl.

Prince’s nieuwe single

Wanneer het album zal verschijnen is nog niet bekend. Begin deze maand verraste Prince zijn fans door vanuit het niets een nieuwe single uit te brengen: ‘Hardrocklover’. Het is niet bekend of dit nummer ook op het album zal komen te staan.

Deel: