Hardwell organiseert op 13 december 2015 een benefietshow in India waarbij de wereldberoemde DJ en producer een poging doet om een wereldrecord ‘Grootste gastenlijst’ te vestigen voor ‘Guinness World Records’. Hardwell organiseert het omvangrijke event om zijn nieuwe ‘United We Are Foundation’ te introduceren. De ‘United We Are Foundation’ is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden.

Na het enorme succes van zijn debuutalbum ‘United We Are’ en een bezoek aan de Indiase steden Bangalore, Delhi en Mumbai met zijn show ‘I AM Hardwell’, wil Hardwell iets terug geven aan het land. De nummer 1 DJ in de wereld keert in december terug naar India om samen met zijn fans een wereldrecord voor ‘Guinness World Records’ te vestigen en hiermee zijn nieuwe stichting ‘United We Are Foundation’ op de kaart te zetten. Alle opbrengsten van de benefietshow komen ten gunste van de stichting. Als onderdeel van dit evenement doet Hardwell afstand van zijn gage en doneert hij dit bedrag aan de United We Are Foundation.

Hardwell over het evenement: “Ik ben ontzettend blij om eindelijk aan te kondigen dat ik weer naar India ga en dat ik eindelijk kan vertellen over mijn nieuwe liefdadigheidsorganisatie, de ‘United We Are Foundation’. Dit project gaat mij enorm aan het hart en ik hoop en denk dat we hiermee een groot verschil kunnen maken in de levens van achtergestelde kinderen over de hele wereld”.

Fans vanuit de hele wereld worden opgeroepen om deelgenoot te worden om het armoedeprobleem het hoofd te bieden en samen met Hardwell te doneren. Daarnaast zijn zij welkom op het gratis benefietconcert in India. Hardwell opent hiervoor zijn eigen, persoonlijke gastenlijst waarvoor fans zich kunnen inschrijven.

Deel: