Elke vrijdagmiddag 12 uur duikt Maxazine in het grote muziekarchief op YouTube om de meest gedenkwaardige, hilarische of grappigste muziekfragmenten opnieuw te beleven.

Deze week: Anouk wordt bekogeld met eieren op Pinkpop

Anouk2

Foto: Bianca Kiel – Maxazine

Anouk stond in 1998 voor de eerste keer op het grote podium van Pinkpop en dat zou een legendarisch optreden worden. Niet zo zeer muzikaal maar na dat weekend wist iedereen zeker dat we weer een echte rockchick in ons land hadden. De rockers die vooraan het podium stonden waren niet zo gediend van de softrock van de Haagse zangeres en bekogelden Anouk met eieren. Al bij de eerste noten wordt ze vol geraakt en neemt ze de enige juiste beslissing… uit dat t-shirt en doorgaan! Het hele optreden blijft ze stug in haar beha staan. Wanneer het publiek dan ook nog  “tieten, tieten, tieten” scandeert komt ze met het legendarische antwoord: “Ja mensen, dat heb je goed gezien… dit zijn nog eens tieten!”

Deel: