Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 10 juni:  We are Harlot in Melkweg Amsterdam

Het ‘enfant terrible’ van de Britse rock en metal scene is terug! Na het verlaten van de metalcoreband Asking Alexandria presenteert hij nu de band We Are Harlot, een heuse L.A. hard rock band samen met de Skid Row’s Sebastiaan Bach’s ex-gitarist Jeff George. Naast deze twee pure rockers bestaat de band uit Brian Weaver van de Philadelphia rockband Silvertide en drummer Bruno Agra van de Finse powermetalband Revolution Renaissance. Na de overtuigende eerste single ‘Denial’  kwam onlangs het self-titled debuutalbum uit op Roadrunner Records. De band wordt gezien als de afstammeling van Mötley Crüe en Skid Row met invloeden van moderne hard rock bands als Airbourne en Heaven’s Basement. (bron: Melkweg Amsterdam)

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda?gclid=CjwKEAjwndqrBRC16IyeqPicp3ASJAB-vB-cwpOugbqUFyICIJ-IjE_p7DYdbPcjcbG7qH0qpIJYxRoCkPXw_wcB

Deel: