Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 7 juni:  Dan Patlansky in P79 Den Bosch

Dan Patlansky, is een uit Zuid-Afrika afkomstige bluesrock gitarist, singer/songwriter. In Zuid-Afrika al een legende en het zal niet lang meer duren of de rest van de wereld valt ook voor deze fenomenale muzikant. Met een bijzonder fraaie stem en een genie op de gitaar. In 2006 sloot hij een deal met Fender Guitars die  hem gitaren en versterkers ter beschikking stelt in ruil voor promotie. Samen met zijn twee muzikale kompanen is hij nu klaar om ook in ons land een legende te worden.

Meer info en kaarten:  http://www.p79.nl/

Deel: