Albert West is donderdagmorgen om vijf uur in het bijzijn van zijn familie overleden. Bij het krieken van de dag, juist terwijl de vogels rond het St. Elisabeth Ziekenhuis met hun eerste lied begonnen, sloot “onze Appie”, die grote hits scoorde als ‘Cha-La-La I Need You’, ‘Give A Little Love’ en ‘Amarillo’, daar voorgoed de ogen.

Een fietsongeluk, dat op 27 mei jongstleden plaatsvond, is hem uiteindelijk fataal geworden. In december 2012 raakte Albert eenzijdig verlamd door een zeldzaam ruggenmerginfarct. Met zijn positieve energie onderdrukte hij zijn fysieke beperkingen en bleef hij knokken voor een come back. Manager Brigitte Vis: “Vanmiddag stond er eigenlijk een afspraak in de agenda om over een nieuwe cd te praten…” Die droom heeft Albert niet mogen voltooien.

Appie Westerlaken, zoals Albert West heette, laat echtgenote Joke, dochter Josine, schoonzoon Joep Eijkens en drie kleinkinderen  Femke (11), Nienke (9) en Liselotte (5) achter. Hij is 65 jaar geworden.

Deel: