De show die Take That op 19 juni geeft in de O2-Arena belooft een groots en spectaculair optreden te worden. Het drietal, dat vorig jaar een sterke comeback maakte met het veelgeprezen album ‘III’, biedt fans in Europa de exclusieve mogelijkheid om de show live en ‘front-row’ vanuit de bioscoop mee te beleven. De speciale voorstelling ‘Take That Live From The O2’ is in Nederland te zien in Pathé Arena in Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Scheveningen en Pathé Eindhoven. De show is onderdeel van ‘Take That Live 2015’, een uitgebreide Europese tour die de mannen op woensdag 7 oktober naar de Ziggo Dome in Amsterdam brengt.

take thatIn het 25-jarig bestaan van Take That zijn Mark Owen, Howard Donald en Gary Barlow uitgegroeid tot ‘de beste live-act van Groot-Brittannië’. Ook voor de nieuwe tour ‘Take That Live 2015’ halen de drie alles uit de kast om deze titel te prolongeren: levensgrote, kleurrijke kwallen, een vliegende tandem, spetterend vuurwerk en een indoor regenbui maken onderdeel uit van de show. Uiteraard ontbreken de strakke choreografie en de grootste hits van het drietal niet.

Take That liet in een officieel statement weten dat de mannen zich verheugen op de bijzondere avond. “This is the first time we’ve done something on this scale so it’s going to be a really special night for us. It’ll be really exciting to have so many of our fans from all over the world all together watching the show. We’ll be thinking up some surprises to make it a very memorable occasion for everyone.”

Deel: