Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag13 mei: Uriah Heep in Hedon Zwolle

De Britse hardrockers van Uriah Heep gaan inmiddels al meer dan veertig jaar mee, maar weten nog altijd hoe je een spectaculaire rockshow neerzet. Klassiekers als Easy Livin‘, Gypsy en het sterke Lady In Black hebben nooit de tijdsgeest hoeven vrezen.

Uriah Heep verkocht wereldwijd ruim dertig miljoen platen. De oude klassiekers Van Heep zijn voor veel liefhebbers het schoolvoorbeeld van hoe hardrock moet klinken. De laatste jaren lijkt de band vol inspiratie te zitten gezien de uitstekende platen die de heren gemaakt hebben. Vanaf het geweldige Wake the sleeper (2008) lijkt de band in een flow te zitten waar niets of niemand hen uit kan halen. Met hun meest recente album ‘Outsider’ uit 2014 (het 24e studio album!), gaat de band meer dan ooit terug naar de sound van de oude Uriah Heep albums. ‘Outsider’ is opnieuw het bewijs dat Uriah Heep nog lang niet toe is aan een overigens welverdiend pensioen.

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/2/programma

Deel: