De organisatie van Lowlands heeft vandaag weer 18 nieuwe namen toegevoegd aan de line up van dit jaar. De namen die zijn toegevoegd zijn Hot Chip, Rico & Sticks, AWOLNATION, Christine and the Queens, Ben Khan, Low Roar, Tourist, Whilk and Misky, Ronde, Pauw, The Indien, WAND, Dolomite Minor, Formation, Gallowstreet Brass Band, OT VINTA, Kasba en The Mysterons.

Andere namen die er dit jaar zullen optreden zijn o.a. Ben Howard, Major Lazer, Kendrick Lamar, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), The Chemical Brothers, Father John Misty, Paolo Nutini, Years & Years en Four Tet. Eerder zou Mark Ronson ook komen naar het festival in Biddinghuizen, maar zijn optreden is vandaag geannuleerd. Afgelopen week ging ook het gerucht dat The War On Drugs op Lowlands zou optreden, maar dat heeft de organisatie vandaag ontkent.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 augustus in Biddinghuizen.Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar.

Deel: