Op vrijdag 8 mei is DJ Armin van Buuren te horen als Top 40-presentator op Radio 538. Dat hebben Jeroen Nieuwenhuize en Armin van Buuren vanmiddag bekendgemaakt tijdens de uitzending van het radioprogramma.

Armin van Buuren is de allereerste Dance-artiest die zich mengt in de presentatie van de radioshow, die in 2009 werd onderscheiden met een Marconi Award voor het beste Nederlandse radioprogramma van dat jaar. De dj en producer zal samen met Jeroen Nieuwenhuize op 8 mei vanaf 14.00 tot 18.00 uur de Top 40 presenteren, waarin wekelijks de populairste platen van het moment aan bod komen.

Armin van Buuren: Al 14 jaar maak ik met veel plezier mijn eigen radio show ‘A State of Trance’, maar de kans die ik heb gekregen om daarnaast een keer de Top 40 mede te presenteren met Jeroen doet mijn hart echt sneller kloppen'”
De presentatie van de Top 40 valt samen met de release van Armin van Buuren’s nieuwe single met Mr. Probz, ‘Another You’.

Deel: