Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 2 mei: Rhythm & Blues Night in De Oosterpoort in Groningen

Rhythm & Blues NightDe Rhythm & Blues Night brengt al een kwart eeuw toppers uit de internationale blues, roots en Rhythm ‘n’ Blues onder één dak. Op zaterdag 2 mei staat er weer een flink aantal (inter)nationale acts – grote namen en veelbelovende nieuwkomers – op de planken in De Oosterpoort. De volledige line-up bestaat uit:

Mavis Staples
Gov’t Mule
Robben Ford
King of The World
Mud Morganfield
Heritage Blues Orchestra
Drivin’ N’ Cryin
Chuck Prophet
Joanne Shaw Taylor
Greg Trooper
Malcolm Holcombe & Jared Tyler
Daddy Long Legs
JP Harris
Little Hurricane
Guy Forsyth
Lefthand Freddy
Ralph de Jongh
My Baby
Swoolish – Vespaudio

Meer info en kaarten:  http://www.de-oosterpoort.nl/programma/rhythm-blues-night/

Deel: