De tweede editie van het Paasfestival alweer en dat was goed te merken, het festival groeit. Meer locaties, bezoekers en variatie in artiesten. Op 2e paasdag stond het centrum van Hilversum opnieuw in het teken van muziek, dansen en gezelligheid.

De binnenstad bruist door overvolle kroegjes, veel meedeinende hoofden en springende bezoekers die duidelijk genoten van diverse optreden van artiesten variërend van jazz, soul, hiphop tot pop, rock en ska. Wat vooral heel leuk is aan het festival: als bezoeker kon je zelf een tocht plannen langs verschillende podia/cafés en genieten van bekende artiesten of je compleet laten verrassen door nieuwe muziek of een locatie binnen stappen waar je nog nooit eerder bent geweest.

Het festival was uiteraard ook dit jaar helemaal gratis en zeker weer voor herhaling vatbaar. Hilversum heeft er een nieuw ‘gezellig’ festival bij!

Deel: